Renate Bleij

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
URL to the page in question:
  • Author
    Posts
  • in reply to: Make a comment not working? #23990
    Renate Bleij
    Participant

    Hi Bill,

    I typed a whole lot of text here, but in the end I solved it:

    Creating a post and setting it to Image but WITHOUT featured image gives an empty post (of course…). So I changed the post to standard and voila you can add a comment!

    Problem solved 🙂

    Thanks for your help!

    Regards,

    Renate

    in reply to: Link colour not working properly #21422
    Renate Bleij
    Participant

    Dear Bill,

    The plugin has been disabled.

    Regards,

    Renate.

    in reply to: Link colour not working properly #21401
    Renate Bleij
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Link colour not working properly #21397
    Renate Bleij
    Participant

    Dear Bill,

    I can create a temporary account so you can login and take a look. do you have an email I can use?

    Thank you.

    Regards,

    Renate.

    in reply to: Link colour not working properly #21388
    Renate Bleij
    Participant

    Dear Bill,

    I might have found the solution. Could it be possible that the link colour is determining whether or not it is working properly? So, if it is not an internet save colour, perhaps my website does not understand? I have changed the colour now, and it seems to be working…

    Regards,

    Renate.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)