Buruko

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
URL to the page in question:
  • Author
    Posts
  • in reply to: Random Feature Image #36129
    Buruko
    Participant

    Thank you! Thank you! Thank you!

    I’ll get to tinkering right away.

    in reply to: Google Fonts don't load on page #36071
    Buruko
    Participant

    I had to flip through all the fonts but that seemed to work!

    Wow what a pain, hopefully that doesn’t happen often moving forward. Thanks for the heads up though!

    in reply to: Woo Commerce and Theme Options #35183
    Buruko
    Participant

    That could work! Appreciate the assistance as always!

    in reply to: Woo Commerce and Theme Options #35181
    Buruko
    Participant

    Hrmm I can only use the side bars on specific pages, this present a problem cause I cannot seem to designate which pages those are to move the appropriate side bars.

    in reply to: Woo Commerce and Theme Options #35180
    Buruko
    Participant

    Never mind I believe I figured out the header color issue.

    Can you tell me how to make the WooCommerce navigation and cart items show in the menu or headers?

    in reply to: Woo Commerce and Theme Options #35179
    Buruko
    Participant

    Yup setting the product to standard lets the backgrounds load properly!

    Any ideas on the Headers not changing color? IE. The ‘Welcome’ bar on the home page is blue but so is the text even though text was set to white.

    in reply to: Woo Commerce and Theme Options #35142
    Buruko
    Participant

    As for the ‘shop’ page it does not load the images under the theme options. The loading circle in the right upper corner sits there spinning. They load properly on other pages.

    in reply to: Woo Commerce and Theme Options #35141
    Buruko
    Participant

    My apologies, it is http://atlbrick.chrisnkellie.com/site/

    Forgot that I don’t have it along the root and don’t have rewrite enabled.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)