Slider Not Connecting/ Posting Acting Weird

Support Area Forums Foundation Slider Not Connecting/ Posting Acting Weird

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Ramsey Khalaf 10 months, 1 week ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
URL to the page in question: http://www.RobertTanguay.com
  • Author
    Posts
  • #38534
    Tangeray
    Tangeray
    Participant

    Season’s Greetings Bill,

     

    Hope all is well. I’ve had an issue for a while. My site was hacked a long time ago, got rid of most of hack, but missed a plugin they installed. Site is CLEAN  now, finally, but somehow the site is messed.

    There was an issue I had told you about where the entire theme reset for some reason. I have fixed much of what I can, but the slider still does not show on home page, even though the slides and images are in the backend.

    I have issues updating posts, setting featured images, and other weird issues like check boxes weren’t working such as when updatign plugins and when working, would not update sucessfuly. I had to update via “update now” link on the individual plugins.

    I recall one late night removing a post.php file why trying to clean hack, not sure if that is the cause of the issue.

    I’m going to try re-installing WP again, and also reinstalling the theme for the first time. I have a backup that is super easy to restore.

    Questions:

    What are the files that I should save a copy of for the theme settings?

    Why is the slider not showing? Any idea of how to fix?

     

    Thank you kindly,

    Robert

     

    #38549

    Ramsey Khalaf
    Keymaster

    Hi Tangeray,

    My name is Samuel.

    Let me see if I can help you our here.

    Send me admin details as a private reply. I will run some security scans to see what files have been edited from the default.

    To Answer your questions;

    Q. What are the files that I should save a copy of for the theme settings?

    A. Keep the wp-content folder as these contains your theme files and any CSS changes you might have made. Also, make a back up of your DB.

    Q. Why is the slider not showing? Any idea of how to fix?

    A. It is hard to tell until I have had a look at the admin.

    Cheers

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

The topic ‘Slider Not Connecting/ Posting Acting Weird’ is closed to new replies.