New site with Foxy Theme Won't load Properly

Support Area Forums Foxy New site with Foxy Theme Won't load Properly

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Bill Robbins 2 years, 2 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
URL to the page in question: http://www.protechhvac.com
  • Author
    Posts
  • #29867

    John Rocheleau
    Participant

    Hello Bill,

    Today, I tried to make my new WP site with the Foxy theme go live and all elements of the theme will not load. I had Blue Host change the files at the URL to the new site and everything directs properly, but the theme will not properly load, so they told me to contact you for instructions you may have.

    To be clear, the URL was already in existence and we changed out the old WP database to the new WP site database with the Foxy theme. I tried other themes and they loaded as expected, so it appears that some code needs to be manually changed to get everything to load up correctly.

    Any suggestions?

    Thanks,
    John

    #29868

    Bill Robbins
    Keymaster

    Hey John,

    It looks like BlueHost deleted a slash from the rules to your logo and background images when they made changes to the file paths. Take this one for example:

    http://www.protechhvac.comwp-content/uploads/2015/05/IMG_6287.jpg

    There should be a / between the .com and wp-content in at URL. It should be like this:

    http://www.protechhvac.com/wp-content/uploads/2015/05/IMG_6287.jpg

    You can fix the URLs in the theme options page. You could also just select them again out of the media library.

    see how that goes,
    Bill

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

The topic ‘New site with Foxy Theme Won't load Properly’ is closed to new replies.