Lightbox not working

Support Area Forums Photobug Lightbox not working

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Bill Robbins 3 years, 9 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
URL to the page in question:
  • Author
    Posts
  • #15614

    axier lopez
    Participant

    Hi Bill,
    6 months ago the i wrote you about the same problem. You fixed it adding some code in footter.php. Here are ther replies http://support.organizedthemes.com/forums/topic/lightbox-with-all-images/
    The problem is that lightbox now isn’t working again. Take a look at this post:
    http://www.argia.com/blogak/begizta/?p=370

    I have already installed and activated the plugin jquery-update.zip but as you can see it doesn’t work. Do you know what could be the reason?
    I’m using wordpress 3.6.
    Thank you very much
    Axier

    #15615

    Bill Robbins
    Keymaster

    It’s possible that another script in the site is no longer compatible with the older version of jQuery that the “update” plugin uses. I experimented with the source code on your site and it looks like that by updating the actual lightbox script everything will work. Here’s how to do that:

    1. Go to the plugins section and select Add New.
    2. Search for the WP Editor plugin and install/activate it.
    3. Next go to the Appearance section and select Theme editor.
    4. From the list of files on your right, choose the js folder and then the lightbox folder. Then edit the lightbox.js file there.
    5. Replace everything in the file with this:
    6. Update your settings.

    That should update the lightbox script for you. You’ll want to turn off the “update” plugin too. See if that won’t get things fixed for you.

    If you run into trouble, let me know.

    Thanks,
    Bill

    #15628

    axier lopez
    Participant

    That’s just perfect. Works great.
    Thank you very much, Bill
    Axier

    #15631

    Bill Robbins
    Keymaster

    Fantastic. If you need anything else, just let me know.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Lightbox not working’ is closed to new replies.